Loading

AANBOD KICK THE MOON ONLINE

Van twijfel over je studiekeuze naar een top 3 van studies en concrete tips om de knoop door te kunnen hakken!

Is dit wat voor mij?
Je twijfelt over de studies die je tot nu toe hebt overwogen. Misschien heb je vanuit school te weinig begeleiding gekregen om je keuze te kunnen maken. Of je hebt bijvoorbeeld wel een interessetest gedaan, maar de uitslag zegt je zo weinig. Boomchirurg worden? Nou, nee….
Je zou graag een concreet advies willen hebben waar je wat mee kan. Iemand die even met je meekijkt. Het liefste wil je een lijstje met een top 3 aan studies die echt bij je passen.

Hoe werkt het?
Stap 1: Je vult de Kick the Moon-vragenlijst in met vragen die er echt toe doen. Over wat jou echt typeert bijvoorbeeld. Waar je energie van krijgt, of wat anderen zien als jouw kwaliteiten. Dat kunnen allemaal aanwijzingen zijn voor jouw toekomstige studie/beroep.

Stap 2: Je vult 2 online testen in.
Een persoonlijkheidstest die speciaal ontwikkeld is voor jongeren in hun studiekeuzeproces. Het geeft een compleet en objectief beeld van je persoonlijkheid.
Een unieke interessetest die je interesse meet in de specifieke onderwerpen die in een studie aan bod komen. Dit gaat dus verder dan de gangbare interessetesten die alleen je interesse in beroepen meten! Het is namelijk best lastig om nu al te weten welke toekomstige beroepen je aanspreken. Bovendien is het heel heel relevant om te weten of de vakken en onderwerpen van een studie je werkelijk boeien.

Stap 3: Je krijgt een uitgebreide rapportage over je persoonlijkheid in relatie tot studies en beroep en een uitgebreide rapportage over je studievoorkeur, ranking van interesses en studie-informatie.
Daarnaast een op maat gesneden advies hoe je de conclusies uit beide rapportages kunt combineren tot een persoonlijke top 3 aan studies. Tot slot krijg je concrete tips hoe je tot een definitieve keuze kunt komen.

Het resultaat:
Het resultaat is concreet en praktisch: je hebt nieuwe inzichten over jezelf en welke studies daarbij passen. De op maat gesneden tips helpen jou om de knoop door te hakken: deze studie wordt het!

Voordelen op een rij:

  • gedegen testen die speciaal zijn ontwikkeld voor jongeren en hun studiekeuze:
  • uitgebreide analyse van je persoonlijkheid: wat maakt jou uniek en wat past bij jou?
  • uitgebreide analyse van je interesses: welke onderwerpen boeien jou en welke studies passen daarbij?
  • op maat gesneden advies met jouw persoonlijke top 3 aan studies
  • praktische tips om de knoop door te hakken: dit wordt ‘m!

Wat kost het?
€ 325,- inclusief BTW.

Locatie:
Dit studiekeuzeonderzoek is geheel online! Je kunt de testen gewoon thuis doen, of waar dan ook. Daarna ga ik ermee aan de slag en krijg je de rapportages binnen enkele dagen opgestuurd.

Meer weten? Stuur een berichtje.

Doen?

Vraag hier het Online Studiekeuzeadvies aan:

kick-the-moon-online

Meer hulp nodig?

Liever 3 sessies met een studiekeuzeadviseur?

kick-the-moon-compleet

Kennis maken?

Vraag hier meer informatie aan over Kick the Moon.

kick-the-moon-contact-opnemen