Loading

REVIEWS

STUDIEKEUZEBEGELEIDING

tekstballoon-reviewHet was fijn om in een informele sfeer steeds meer over mijzelf te leren. In een wereld met zoveel keuze maakte Eveline dingen concreet, waardoor ik meer inzicht kreeg in wat ik echt wilde. Waar je zelf vaak in een cirkeltje blijft denken, werd nu echt door Eveline doorgevraagd en kom je uiteindelijk weer een stapje verder. Stukje bij beetje onderzochten wij samen waar ik goed in ben en wat ik echt wil. Zo werd gaandeweg steeds meer duidelijk welke kant ik wèl op moest. Marisa.

tekstballoon-review-02Het traject en de begeleiding waren zowel intens als relaxt. Intens vanwege de verdieping in de verschillende stappen die genomen werden en relaxt vanwege de ongedwongen sfeer tijdens de bijeenkomsten. Ik besef me goed dat ik niet een voorbeeldig student ben als het op ‘huiswerk aankomt. Als ik voor de zoveelste keer weinig tot niks thuis had gedaan, zorgt ze altijd voor een andere oplossing en sluit daarbij perfect aan op degene die ze begeleidt. Ze leeft mee, is kritisch, maar zal je nooit in een hoek duwen en blijft vriendelijk en rustig. David.

tekstballoon-maarten

Methode is grondig, pakt alle elementen samen die ertoe doen. Met testen en observaties die nog jaren bruikbaar zijn om nog eens op terug te vallen. Onze twee zoons hebben allebei een opleiding gekozen uit het rijtje dat uiteindelijk naar boven is gekomen. Maarten. (Vader van twee zonen die tegelijkertijd studiekeuzetraject deden)

LOOPBAANBEGELEIDING

tekstballoon-review-03Ik ben zeker tevreden over de uitkomst van het traject. Mijn doel was om erachter te komen wat voor soort baan er precies bij mij past. Ik vond het belangrijk erachter te komen of mijn studie de juiste keuze was voor mij. Door verschillende testen te doen en goed te praten over mezelf en mijn interesses, kwamen we erachter dat ik in de goede richting zit. Hierna hebben we een actieplan gemaakt wat mij zeker helpt met mijn weg naar een baan. Floor.

tekstballoon-emile

Ik had vooraf gedacht dat ik best wel snel zou weten wat ik wilde gaan doen. Achteraf was dit iets te snel gedacht. Wat ik erg fijn vond is dat je dit meteen door had. Je voelde goed aan hoe ver ik in het proces stond. Ik ben er goed achter gekomen wat ik wil en ik sta nu ook achter mijn keuze. Je bood mij studies aan waar ik het bestaan niet van wist maar die allemaal goed bij mijn interesses pasten. Emile.